0
Comanda mea
Preferințe
Adaugă produse la dorințele tale
Comparație
Adăugați produse pentru a compara

Aparat cu capsule Nespresso Essenza MINI

În stoc
Articol: ID999MARKET_6564757
2 750 Lei
În comparație
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Comanda rapidă

Ridicarea de la magazinul nostru este gratuită.

Livrare prin Nova Poshta — 55 lei

Prin curier în Chișinău — 80 lei

Mai multe informatii

  • Cash
  • Card

Garanția producătorului 12 luni

Espressor capsule Nespresso Essenza Mini Limited Edition, 1260 W, 19 bar, 0.6 L, Negru.
Nespresso este un brand de lux, recunoscut în întreaga lume, pentru calitatea excepțională a cafelei și a aparatelor de cafea.
Istoria brandului Nespresso a început în urmă cu mai bine de 30 de ani, cu o tehnologie revoluționară: ambalarea în porții individuale, în capsule, a cafelei de cea mai înaltă calitate, odată prajită și măcinată și realizarea unor espressoare ultraperformante de mici dimensiuni, astfel încat iubitorii de cafea să poată prepara acasă, cu cea mai mare ușurință espresso sau lungo, aidoma celor preparate de cei mai iscusiți barista.
Sistemul creat de Nespresso a redefinit și revoluționat felul în care milioane de oameni se bucură de cafea în zilele noastre. Această inovație a modelat cultura mondială a cafelei.
Datorită inovației și înaltelor standarde de calitate, Nespresso a evoluat, de la a fi pionierul cafelei proaspat măcinate ambulate în porții individuale, către brandul super premium de cafea apreciat de cei mai exigenți cunoscători în ziua de astazi. Capsulele de cafea Nespresso, conțin cafea prăjită și măcinată obținută din cele mai bune boabe de cafea din lume, iar toate espressoarele Nespresso extrag cafeaua sub presiune de 19 bari.

Tip cafea  capsule
Dimensiuni (ÎxLxA), cm  8.4 x 33 x 20.4 cm
Putere (W)  220/240
Capacitate container apă (l)  0.6 l
Garanție (luni)  12
Greutate (kg)  2.3 kg
Brand  KRUPS
Spre vârf